sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Anteeksi, otatko vuohenjuustosalaattia?

Voi kamala,
mä en ole kirjoittanu yli kahteen kuukauteen!
Yritän kuitenkin tehdä parannuksen,
jälleen.

Olen himoinnut jo pidemmän aikaa vuohenjuustoa ja vuohenjuustosalaatti on pala taivasta keskellä kylmää talvea. Yksinkertaisuus on ihanaa ja mikä parasta, tämäkin valmistuu nopeasti ja vaivattomasti, joten aloittelevat kokitkin varmaan pärjäävät :)



Tarvitset
  • salaattia(jäävuorisalaattia kelpaa ihan perussettiin, mikäli haluat hienostella käytä hienompia lajikkeita)
  • kirsikkatomaatteja
  • kurkkua
  • mustia kivettömiä oliiveita
  • aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
  • vuohenjuustoa
Revi tai leikkaa salaatti suuhun sopivaksi paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja leikkaa kurkku haluamasi muotoisiksi.
Asettele salaatti lautaselle, sen jälkeen leikatut kurkut ja kirsikkatomaatit, oliivit ja muutaman aurinkokuivatun tomaatin. Päälle voit pirskotella aurikokuivattujen tomaattien öljyä. mausteeksi.
Mikäli hieman lämmin salaatti ei sinua haittaa kannattaa vuodenjuustokiekot laittaa "raakoina" salaatin päälle ja laittaa salaatti sitten puoleksi minuutiksi - minuutiksi mikroon, jossa juusto sulaa kaunistii salaatin päälle. Kylmemmän salaatin saat lämmittämällä ainoastaan vuohenjuustokiekot mikrossa ja lisäämällä ne sitten salaatin päälle.

Ei kommentteja: