keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Maistuvampi ja helpompi carbonara

Pekonipasta 'Carbonara' on maistuvaa arkiruokaa, josta saa tarvittaessa juhlavampaakin!
Mahtavan maukas Carbonara
(ainakin 3-4:lle nälkäiselle!)
Lähes kokonainen pussi makaroneja/pastaa, noin 200-400g
Vettä
Suolaa

2 pkt pekonia
1 iso sipuli

2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
suolaa,pippuria


1. Leikkaa pekonista palasia ja sipuli pieneksi kuutioiksi.
2. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolaisessa vedessä.
3. Paista pekonit kypsän rapeiksi.
4. Paista pekonien kanssa samalla pannulla myös sipulit kypsiksi.
5. Riko kananmunat kippoon, riko niitten rakenne ja lisää munien joukkoon ruokakerma mausteineen: sekoita.
6. Yhdistä kypsän ja valutetun pastan sekaan pekonisipulisekoitus.
7. Kaada kerma-munaseos pekonisipulipastan sekaan ja sekoita nopeasti.
8. Kypsyttääksesi munan sekoita koko settiä kuumalla liedellä nopeasti, mutta varo kuitenkin, ettei muna ylikypsisty, sillä munakas ei ole toivottu lopputulos ;)
9. Aseta lautasille ja nauti!




Ei kommentteja: