lauantai 9. kesäkuuta 2012

Operaatio suklaamousse

Hämmästyin itsekin, kun tässä eräänä kauniina päivänä tajusin, etten koskaan ollut tehnyt suklaamoussea itse. Miten häpeällistä! :D
Onneksi tilanne oli helposti korjattavissa, ja tässä tulos:












SUKLAAMOUSSE

170g taloussuklaata
4 munaa
1 dl kuohukermaa
  1. Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.
  2. Erottele keltuaiset ja valkuaiset.
  3. Lisää keltuaiset haaleaan suklaaseen.
  4. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää ne suklaaseokseen.
  5. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita seokseen.
  6. Kaada mousse joko suoraan annoskulhoihin tai tarjoilukulhoon ja jäähdytä jääkaapissa (vähintään pari tuntia).
Mulla on päällä tossa koristeena luonnosta kerättyjä orvokkeja. En usko,että niitä kannattaa syödä, mutta oli kivat koristeet ainakin <3 




P.s. Postaustoiveita? Ainakin Sateenkaarikakku tulossa lähiaikoina :)

Ei kommentteja: