maanantai 25. helmikuuta 2013

Homemade hamburgers

Kokis ja itsekootut hampparit ja telkkari, sunnuntain pyhä kolminaisuus

Laiskottaako?
Liian kova nälkä?
Niin minuakin, jopa usein!

Mulla oli hyvä yritys tehdä sunnuntain iloksi itsetehtyjä hampurilaisia, vaan kuinkas sitten kävikään?
Yritys oli kuitenin hyvä ja vältettiin ainakin Hesburgerit ja muut mennen tullen ainakin maulla :P
Yritys on kuitenkin tärkein vai mitä!

Itsetehdyt Itsekootut, mutta järkyttävän hyvät hampparit:
Ohje neljään hyvin täyttävään hamppariin!

4 kpl valmiita, isoja hampurilaissämpylöitä (löytyy leipähyllystä!)
4 kpl valmiita, mutta paistamattomia naudanjauhelihapihvejä (HK:lla oli semihyvät!)
1 pkt pekonia
4 kpl kananmunia
1 iso pihvitomaatti
1 iso sipuli
ketsuppia
hampurilaiskastiketta
majoneesia

1. Laita uuni kuumenemaan noin 200 asteeseen ja laita hampurilaissämpylät uuniin lämpenemään.
2. Paista valmiit naudan jauhelihapihvit pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta vielä oman makusi mukaan esim. grillausmausteella.
3. Paista pekonit pannulla.
4. Paista kananmunat pannulla.
5. Leikkaa pihvitomaatti ja sipuli kiekoiksi.
6. Kokoa!
7.Syö ja kärsi ruokaähkystä!





Ei kommentteja: