Pastakastiketta voi hauduttaa parikin tuntia, lihapullat voi pyöritellä rauhassa ja spagettiakin keittää ainaisen makaroonin sijasta.
Pyhäkolminaisuus! |
1 sipuli
4-5 valkosipulinkynttä
1,5 rkl oliiviöljyä
1 prk tomaattimurskaa
valkoviiniä
vettä
0,5 dl kermaa
suolaa, pippuria
1. Kuori ja pilko sipulit pieneksi silpuksi.
2. Kuullota sipulit kevyesti pannulla oliiviöljyssä
3. Lisää pannulle tomaattimurska ja vesi.
4. Hauduta miedolla lämmöllä vähintään tunnin. (Lisää tarvittaessa vettä)
5. Lisää valkoviini, kerma ja mausteet.
6. Hauduta vielä noin 10-15 minuutin ajan.
7. Nauti pastan ja lihapullien kera.
Lähes 40 pullaa, meitsi on kone! |
Nam!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti