maanantai 4. maaliskuuta 2013

Minibrunssi ja muuta namia :P

Minibrunssi!
Tekeekö jonkun muun koskaan mieli hotelliaamupalaa?
Rentoina ja rauhallisina viikonloppuina on kiva tehdä aamupalaa pidemmän ja täyttävän kaavan mukaan.

Laiskan minibrunssi:
 ohje kahdelle nälkäiselle

- 4 kpl kananmunia
- 2 pakettia pekonia
- 2 kpl valmista croisanttia
- ruisleipää ja graavialohta
- hedelmiä ja vihanneksia oman maun mukaan (tässä esimerkiksi appelssiinia, viinirypäleitä, omenaa ja kurkkua
- tuoremehua (tässä  God morgonin verigreippimehua, joka on syntisen hyvää!)
-teetä/kahvia

1.Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen
2 Paista pekonit pannulla rapsakoiksi ja aseta lautasille
3. Paista kananmunat makusi mukaan ja laita pekonien viereen lautaselle
4. Laita lautaselle valmis croisantti ja aseta lautaset uuniin 
5. Pese, kuori ja viipaloi vihannekset ja kasvikset tässä vaiheessa
7. Voitele ruisleivät ja aseta graavilohi leivän päälle.
8. Ota pekoni-muna-croisanttilautaset pois uunista.
9. Lisää lautasille vielä ruislohileivät ja vihannekset.
10. Keitä kahvi/tee ja kaada tuoremehut laseihin.
11. Kata!
12. Nauti rauhassa ja kiireettömästi.




Kuoharia ja mokkapaloja :P

Lisää mokkapaloja!
Synttärisankarin ainut toive oli mokkapalat, joiden ohjeen löydät aiemmin jo blogistani.
Lue se tästä!

Illallinen  !
Kunnon pihviä ei voita mikään,
mutta lampaan paahtopaisti ylittää kyllä mun mielestä lähes kaiken :P
Tällä kertaa mukaan tarttui valmiiksi marinoinut lampaan paahtopaistipihvit Citymarketin lihatiskistä, jossa marinaadissa oli mukana minttua, pippureita ja valkosipulia, mmm :P Kilohintakin yllätävän "halpa", 19,90e/kg: kaksi pihviä maksoi suunnilleen 7 euroa. Tuolla hinnalla ei ravintolassa saa yhden yhtää pihviä!
Pihvin kyljessä on pakasteperukakroketit ja itsetehty herkullinen pekoni-herkkusieni-sipulisekoitus.

Herkullista viikon alkua! 

M

P.S. Olethan jo liittynyt lukijakseni? Kiitos! 


Ei kommentteja: